Način plaćanja/isporuke

Način plaćanja:

1) Pouzećem (Dostava kurirskom službom)                 

Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom na teritoriji Srbije, sem ukoliko se ne preuzimaju lično na Novom Beogradu (detaljnije procitajte opciju br. 2).

Porudžbine se šalju kurirskom službom Post Express.

Porudžbine se šalju sistemom DANAS-ZA-SUTRA tako da ukoliko je porudzbina uspešno potvrdjena, biće poslata u toku dana i možete je već sutradan očekivati na vašoj adresi.

Troškove slanja paketa snosi kupac. U zavisnosti od kurirske službe, veličine i težine paketa, iznos poštarine se kreće od 195.0Rsd za manje pošiljke (do 0,1kg) pa na više. Prosečna cena pošiljki naše robe je 240,00 Rsd i ona se obracunava pri svakoj porudzbini.


2) Lično preuzimanje (porudžbinu možete i lično platiti i preuzeti, sve što je potrebno da uradite je da prvo naručite robu i pri odabiru plaćanja odaberete opciju lično preuzimanje. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati radi dogovora o terminu preuzimanja, jer je potrebno odredjeno vreme da se roba dopremi iz magacina). Lično preuzimanje se obično vrši u periodu od 16-18h (radnim danima), ali tek nakon dogovora sa prodavcima. Kupci koji dolaze da preuzmu robu licno mogu nas pronaci na adresi Bulevar Mihajla Pupina 10G Lokal 20 Visoko prizemlje YBC-a (Yu Biznis Centar) Mapa:

 

© Mobilni Špajz 2019
Powered by Mobilni Spajz Team
spajz,
Contact Us

  Želite da naručite?

  Ne snalazite se na sajtu?

  Kontaktirajte nas...

  Viber: Viber poruka

  Telefon: 065/3003-383 (pon-sub 10-18h)

  E-mail: office@mobilnispajz.rs