Način plaćanja/isporuke

Način plaćanja/isporuke

1. Pouzećem (Dostava kurirskom službom)                

Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom na teritoriji Srbije, sem ukoliko se ne preuzimaju lično u našoj poslovnici na Novom Beogradu (detaljnije procitajte opciju br. 2).

Porudžbine se šalju kurirskim službama Post Express i AKS express(ukloliko je Post express nedostupan).

Porudžbine se šalju sistemom DANAS-ZA-SUTRA tako da ukoliko je porudzbina uspešno potvrdjena, biće poslata u toku dana i možete je već sutradan očekivati na vašoj adresi. O pravilima i uslovima koriscenja nakon predaje pošiljke kurirskoj službi pročitajte na strani uslovi korišćenja.

Troškove slanja paketa snosi kupac. U zavisnosti od kurirske službe, veličine i težine paketa iznos poštarine varira kao i od same vrednosti posiljke, tako da prosečna cena poštarine za slanje naše robe iznosi 290,00 Rsd i ona se obračunava pri svakoj porudzbini.

Napomena: Za otkupne posiljke se na iznos postarine dodaje iznos od 80,00 din za slanje novca od otkupnine.

1.1 Medjunarondne Pošiljke:

Pošiljke šaljemo i u insotranstvo, za region šaljemo EMS pošiljke po avansnoj uplati. Za više informacija kontaktirajte nas.


2. Lično preuzimanje

Porudžbinu možete i lično preuzeti i platiti (gotovinom) u našoj poslovnici, sve što je potrebno da uradite je da prvo naručite robu i pri odabiru plaćanja odaberete opciju lično preuzimanje. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati radi dogovora o terminu preuzimanja, jer je potrebno odredjeno vreme da se roba dopremi iz magacina. Porudzbine poručene do 14h moguće je preuzeti istog dana u periodu od 16-18h (radnim danima), ali tek nakon dogovora sa prodavcima. Kupci koji dolaze da preuzmu robu licno mogu nas pronaci na adresi Bulevar Mihajla Pupina 10G Lokal 20 Visoko prizemlje YBC-a (Yu Biznis Centar) Mapa:

Otvori veliku mapu.
spajz,
Contact Us

  Imate pitanje za nas?

  Želite da naručite?

  Kontaktirajte nas...

  Telefon: 065/3003-383 (pon-sub 10-18h)

  Viber: Viber poruka

  E-mail: office@mobilnispajz.rs