Način plaćanja/isporuke

Način plaćanja/isporuke

1. Pouzećem (Dostava kurirskom službom)                

Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom na teritoriji Srbije, sem ukoliko se ne preuzimaju lično u našoj poslovnici na Novom Beogradu (detaljnije procitajte opciju br. 2).

Porudžbine se šalju kurirskim službama Post Express i AKS express(ukloliko je Post express nedostupan).

Porudžbine se šalju sistemom DANAS-ZA-SUTRA tako da ukoliko je porudzbina uspešno potvrdjena, biće poslata u toku dana i možete je već sutradan očekivati na vašoj adresi. O pravilima i uslovima koriscenja nakon predaje pošiljke kurirskoj službi pročitajte na strani uslovi korišćenja.

Troškove slanja paketa snosi kupac. U zavisnosti od kurirske službe, veličine i težine paketa, iznos poštarine se kreće od 195.0Rsd za manje pošiljke (do 0,5kg) pa na više. Cena povrata novca pošiljaocu(nama) iznosi 60,00Rsd za manje otkupne vrednosti, tako da ukupna prosečna cena poštarine za slanje naše robe iznosi 250,00 Rsd i ona se obračunava pri svakoj porudzbini(iznos može varirati u zavisnosti od težine/vrednosti pošiljke).

1.1 Medjunarondne Pošiljke:

Pošiljke šaljemo i u insotranstvo, za region šaljemo EMS pošiljke po avansnoj uplati. Za više informacija kontaktirajte nas.


2. Lično preuzimanje

Porudžbinu možete i lično preuzeti i platiti (gotovinom) u našoj poslovnici, sve što je potrebno da uradite je da prvo naručite robu i pri odabiru plaćanja odaberete opciju lično preuzimanje. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati radi dogovora o terminu preuzimanja, jer je potrebno odredjeno vreme da se roba dopremi iz magacina. Porudzbine poručene do 14h moguće je preuzeti istog dana u periodu od 16-18h (radnim danima), ali tek nakon dogovora sa prodavcima. Kupci koji dolaze da preuzmu robu licno mogu nas pronaci na adresi Bulevar Mihajla Pupina 10G Lokal 20 Visoko prizemlje YBC-a (Yu Biznis Centar) Mapa:

Otvori veliku mapu.
spajz,
Contact Us

  Imate pitanje za nas?

  Želite da naručite?

  Kontaktirajte nas...

  Telefon: 065/3003-383 (pon-sub 10-18h)

  Viber: Viber poruka

  E-mail: office@mobilnispajz.rs