Način plaćanja/isporuke

Način plaćanja/isporuke

1. Pouzećem (Dostava kurirskom službom)                

Naručene proizvode isporučujemo kurirskom službom na teritoriji Srbije, sem ukoliko se ne preuzimaju lično na Novom Beogradu (detaljnije procitajte opciju br. 2).

Porudžbine se šalju kurirskim službama AKS express (ili Post Express na zahtev kupca).

Porudžbine se šalju sistemom DANAS-ZA-SUTRA tako da ukoliko je porudzbina uspešno potvrdjena, biće poslata u toku dana i možete je već sutradan očekivati na vašoj adresi. O pravilima i uslovima koriscenja nakon predaje pošiljke kurirskoj službi pročitajte na strani uslovi korišćenja.

Troškove slanja paketa snosi kupac. U zavisnosti od kurirske službe, veličine i težine paketa iznos poštarine varira kao i od same vrednosti posiljke, tako da prosečna cena poštarine za slanje naše robe iznosi 290,00 Rsd i ona se obračunava pri svakoj porudzbini.

Napomena: Za otkupne posiljke se na iznos postarine se dodaje iznos za slanje novca od otkupnine koji varira u zavisnosti od visine otkupa, u proseku od 80-120din.

1.1 Medjunarondne Pošiljke:

Pošiljke šaljemo i u insotranstvo, za region šaljemo EMS pošiljke po avansnoj uplati. Za više informacija kontaktirajte nas.


2. Lično preuzimanje

Porudžbinu možete i lično platiti i  preuzeti, sve što je potrebno da uradite je da prvo naručite robu i pri odabiru plaćanja/isporuke odaberete opciju lično preuzimanje. Nakon toga mi ćemo vas kontaktirati radi dogovora o terminu preuzimanja, jer je potrebno odredjeno vreme da se roba dopremi iz magacina. Licno preuzimanje se vrsi na Novom Beogradu, detaljne instrukcije dobicete nakon uspesno izvrsene porudzbine.
spajz,
Contact Us

  Imate pitanje za nas?

  Želite da naručite?

  Kontaktirajte nas...

  Telefon: 065/3003-383 (pon-sub 10-18h)

  Viber: Viber poruka

  E-mail: office@mobilnispajz.rs